uTorrent downloaden

uTorrent is een Bittorrent-client waarmee je software, muziek en meer kunt downloaden. uTorrent, wat je overigens uitspreekt als 'Microtorrent', is een heel klein en handig programma. Het is nog geen halve MB groot en het vergt bijna geen processorkracht. Daarom is uTorrent ook te gebruiken op de wat oudere en langzame computers. Een ideaal programma dus.

Na het downloaden en installeren van uTorrent werkt alles eigenlijk heel simpel. Je klikt op Search en je kunt direct zoeken naar wat je wilt downloaden. Zoeken kan ook via andere torrent sites, zoals The Piratebay (die helaas in Nederland geblokkeerd wordt door Ziggo). Het meest worden er films gedownload met deze software maar ook andere dingen zoals software (executables, zip files, etc..) zijn mogelijk.

In korte tijd is het programma uTorrent zeer populair geworden. Mocht het je echter toch niet bevallen, dan kun je altijd een alternatief zoals Vuze downloaden hier op Downloadstad.nl. We hebben ruime keuze aan torrent programma's.

uTorrent is een tijdje terug door de ontwikkelaars van BitTorrent overgenomen. Maar hierdoor zal er niks veranderen, dit programma is er dus helemaal los van download je als (stand-alone). De nieuwste versie is uTorrent en is hier direct te downloaden.