Adobe Photoshop CC downloaden

Het volgende kunt u zoal maken met Adobe Photoshop CC:

  • Layouts voor websites
  • Visitekaartjes
  • Flyers

Daarnaast is Photoshop natuurlijk bekend omdat het zeer uiteenlopende en uitgebreide mogelijkheden biedt om foto's te kunnen bewerken.

Theoretisch, maar eigenlijk ook in de praktijk kunt u de gekste toepassingen uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig een foto van een aap bewerken, zodat het gezicht van een vriend er precies inpast. Een beetje bijwerken en het ziet er absoluut goed uit.

Adobe Photoshop CC is met name op de zakelijke markt zeer geliefd, zoals we al aangeven met name vanwege de bovenstaande opties. Als we alle opties zouden willen bespreken, dan komen er gegarandeerd 10-tallen a4-tjes tekst te staan hier, iets wat we u niet aan willen doen.

Waarschijnlijk wilt u Adobe Photoshop Free gratis downloaden, dit kan! Echter moeten we er wel bij vermelden dat deze software niet onbeperkt gratis is. Photoshop is 30 dagen gratis te proberen, bevalt dit dan heeft u de mogelijkheid een licentie te bemachtigen. Betreft de kosten ervan, deze kunt u op de website van Adobe (.com) terugvinden.

Een ander kwalitatief product van deze producent is Adobe Fireworks, vroeger nog veel gebruikt maar neemt in populariteit af. Maar misschien is het wel iets voor jou? Ook van die software is een Free versie te downloaden.