Bearshare downloaden

Bearshare is een populair freeware (gratis) programma voor het delen bestanden (ook wel filesharing genoemd). Miljoenen gebruikers geven u toegang tot bestanden zoals muziek,video's, plaatjes en software. Voornamelijk worden filesharing programma's als Bearshare gebruikt voor het uitwisselen van muziek. Dit fenomeen wordt ook wel P2P genoemd, wat een afkorting is voor Peer to Peer.

Bearshare is natuurlijk niet het enige file sharing programma. Maar in vergelijking met andere filesharing software is Bearshare wel enorm handig en biedt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Limewire of Frostwire.

  • 100% gratis, freeware, clean. Geen gebundelde software, adware of spyware!
  • Snelste muziek downloads ooit, downloaden van MP3's ging nog nooit zo snel als met Bearshare
  • Bearshare komt met zoeksuggesties
  • Automatische virusscanner
  • Ongelimiteerd downloaden, als het moet de hele dag lang!
  • Het programma is volledig gratis en Bearshare is ook nog geheel Nederlands

Bearshare heeft een handige zoekfunctie met zoeksuggesties, net zoals Google tegenwoordig doet met "bedoelde u ...". Typ je bijvoorbeeld "Ils", dan krijg je allerlei suggesties zoals Ilse Delange. Erg handig als je niet precies hoe een nummer of artiest heet.

Een ander groot voordeel is dat Bearshare bij elk gedownload bestand automatisch de virusscanner activeert en controleert of het bestand geen kwalijke software bevat.

Bearshare is volledig in het Nederlands te downloaden en te installeren en is bovendien volledig gratis!

Bearshare Lite downloaden

Voorheen was de Lite variant redelijk populair, echter door de komst van Bearshare 9 en de Nederlandse versie ervan heeft de Lite versie van Bearshare weinig toegevoegde waarde meer. Om die reden adviseren wij om gewoon de normale versie van Bearshare te downloaden.