Virtual DJ downloaden

Virtual DJ is een programma dat al menig jaren mee gaat in de DJ kringen, niet alleen in Nederland meer wereldwijd.Dit is niet toevallig, Virtual DJ is namelijk al jaren een van de toonaangevendste programma's welke er zijn, wat er zo goed aan is zullen we hieronder uitleggen. Goed om te vermelden is dat Virtual DJ 7 gratis te downloaden is, echter gaat het om een Home versie met beperkte functies. Wil je de uitgebreidere versie downloaden, dan dien je te kiezen voor Virtual DJ Pro 7, hieraan zitten wel degelijk kosten verbonden!De mogelijkheden met deze gratis te downloaden software zijn:

  • Mp3 bestanden mixen
  • Effecten toevoegen
  • Samples en overgangen inbrengen
  • Versnellen en vertragen
  • 2 gesimuleerde draaitafels, zeer mooie interface
  • Kiezen uit diverse skins

Handig aan Virtual DJ Is de 'beatlok motor', deze zorgt ervoor dat de songs in de juiste maat blijven, hierdoor worden foutjes makkelijk voorkomen. De gemaakte bestanden kun je met Virtual DJ opslaan als .mp3 of .wav bestandsformaat.

Ook kun je bij je song een eigen videoclip maken, redelijk uniek voor dit soort DJ software, iets wat met het populaire Fruity Loops niet mogelijk is. Natuurlijk is het niet 1 2 3 even gemaakt, maar wanneer je hier even de tijd en aandacht in steekt ben je absoluut fan van deze software.

Virtual DJ download je voor Windows en voor Mac. Daarom verwijzen wij je in deze download ook door naar de free version downloadpagina van om zelf je keuze te kunnen maken!